Tänään piti tehdä nopeasti jotain hyvää (lue: makeaa) ruokaa. Siispä sellaista tuleman piti. Ruokaohjelmaan lisättiinkin numeroksi täytetty lenkki.

Valmistus oli helppoa. Uuni lämpiämään, lenkkiä mikroon sulamaan ja uunivuokaan suojaksi pala käytettyä leivinpaperia.

Sulanut lenkki sopivan mittaisiksi pätkiksi, viilto reunaan ja kaksi palaa suklaata kuhunkin viillettyyn palaseen. Fazerin perussininen on hyvää niin tässä kuin aina muutenkin.

Vuoka kuumaan uuniin jotain kymmeneksi minuutiksi eli kunnes suklaa on sulanut sopivasti: pehmennyt, mutta ei vielä valu pois makkarasta.

Kun suklaa on sopivasti sulanut, on pikaruoka valmis. Makkarat lautaselle ja syömään...

Alla on kuva, jossa on yhden ruokailijan kerta-annos lautasella. Muutapa siihen ei sitten tarvitakaan :-)

Suklaalenkki.jpg